Steun gevluchtte Tibetanen, vooral monniken en nonnen

Stichting
Dhonden

   

Tsawa Khamtsen gebedshal

Het Tsawa Khamtsen-kloosterhuis maakt onderdeel uit van het Ganden Jangtse-klooster. Met 350 monniken is het een grote kloostergemeenschap. De afgelopen jaren is het aantal monniken explosief gegroeid met een verdubbeling in een paar jaar! Daarmee is de centrale gebedshal veel te klein geworden. Om de gezamenlijke spirituele beoefeningen te kunnen blijven uitvoeren is daarom de bouw van een nieuwe centrale gebedshal vereist.

De bedoeling is dat om de centrale gebedshal heen kamers voor monniken komen. Het gebouw zal drie verdiepingen krijgen, waarin onder andere de bibliotheek gevestigd zal worden. De fundamenten zijn inmiddels gelegd. Om de bouw te kunnen completeren is echter nog veel geld vereist. Uw sponsoring is dus van harte welkom!

new building site foundation site new building site

"De werkzaamheden aan de nieuwe gebedshal zijn al gestart. De bouw zal ca. drie jaar gaan duren en hopelijk in 2012 gereed zijn. Wellicht dat de nieuwe bibliotheek er ook in gevestigd kan worden. Mensen die dit project willen sponsoren, kunnen ook iets concreets sponsoren zoals een kamer, een pilaar of een boek."
Geshe Sonam Gyaltsen

Als u dit project wilt sponsoren, kunt u verdere informatie vinden op de pagina Donaties.Startpagina  |  Vorige pagina